Na prodaju luksuzni dom Leonarda Dikaprija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Na prodaju luksuzni dom Leonarda Dikaprija

Jedna od nekretnina Leonarda Dikapria u Los Felizu upravo je izašla na tržište za 5,75 miliona dolara.

Glumac je istorijsko imanje kupio od muzičara Mobija prije oko tri godine; međutim, to nije jedini njegov dom u ovom naselju ispunjenom palmama.

Na prodaju luksuzni dom Leonarda Dikaprija

Oskarovac, koji je najpoznatiji po ulogama u “Titaniku” i “Bilo jednom u Holivudu” takođe posjeduje jednu od najboljih svjetskih kuća na samo 45 minuta od Malibua. Vilu je kupio za 23 miliona dolara 2016. godine.

Ovdje u Los Felizu, njegovo utočište inspirisano Engleskom slavi evropski arhitektonski dizajn kroz svoja suštinska francuska vrata, ukrašen kamin i visoke plafone. Čitavih 460 kvadratnih metara kuće prikazuje koktel tradicionalizma sa modernim trendovima u dizajnu enterijera, uključujući minimalistički stambeni prostor koji je inspirisan skandinavskim stilom. Paletu boja u nijansi slonovače prvobitno je odabrao Mobi, koji je odgovoran za renoviranje kuće.

Osim u stambenog odjeljku, tradicionalna šema nastavlja se u kuhinjskom prostoru koji kombinuje mermerne tonove sa suptilnim drvenim nijansama natopljenim sunčevim zracima Zapadne obale.

Pored svojih pet spavaćih soba, glavna spavaća soba odaje počast luksuzu kroz svoju elegantnu bež šemu boja i elegantne drvene obloge koje čine da izgleda kao luksuzni hotelski apartman.

Vila ima osam kupatila u kojima dominira kombinacija drveta i mermera, koristeći ljepotu biljaka kako bi se organska ljepota Los Feliza unijela u njegova četiri zida.

Sjajna estetika nastavlja se u bujnom kraljevstvu izvan enterijera. Ovde se pored velikog bazena nalazi trpezarijski set, krunisan zelenim nijansama okolnih palmi. Okolni zidovi i zelene žive ograde takođe nude terapeutsku privatnost od vreve Grada anđela.

Agencija “Hilton & Hyland” trenutno prodaje kuću poznatog glumca, po cijeni od 5,75 miliona dolara.

(Nezavisne novine)

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar