Na prodaju automobili iz filma Mad Max: Fury Road (VIDEO) - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Na prodaju automobili iz filma Mad Max: Fury Road (VIDEO)

Mad Max: Fury Road je film koji daleko nadmašuje potonje Fast and Furious izdanje.

Nije razlog samo besomučna jurnjava, niti su to „tjunirane“ mašine, već što su Immortan Joe i njegovi War Boys formirali karavan od stotinak neverovatnih kreacija na četiri točka.

Po scenografu Warner Brosovog filma, ovi automobili su pronađeni na australijskim otpadima, uključujući „dodatke“ i lažno naoružanje. Mada nisu svi uspeli da dođu do kraja, 13 ih još uvek egzistira.

Ono što je još važnije je da su sva preživela vozila dostupna za prodaju u Lloyds Classic Car Auctions ogranku u Australiji. Ukoliko želite vozilo za mobilni rok koncert, Doof Wagon je savršen za to, mada nismo sigurni da bi gitara koja bljuje vatru bila legalna.

Možda želite da na posao odete tandemom „zgnječenih“ Cadillac Coupe de Villesa iz 1959.? Gigahorse Immortan Joea je takođe dostupan, ali ne verujemo da se isto odnosi na harpun i bacač plamena. Pa, da bi ostavio vizuelan utisak, realno mu nisu ni potrebni.

Dva navedena „modela“ su tek deo paketa sastavljenog od 13 vozila. U druge se ubrajaju War Rig, Nux Car, Convoy Car: Elvis, Convoy Car: Flamer, Razor Cola, Pole Car, Sabre Tooth, Fire Car, Caltrop: El Dorado, Buggy: Ratrod Chev i Buick: Heavy Artillery with Hummer Weapon Mount.

Dakle, svih 13 je dostupno, ali ih možete kupiti isključivo u paketu. Lloyds takođe pruža punu privatnost i anonimnost, što znači da ih možete kontaktirati direktno putem telefona ili elektronske pošte. Ono što je najvažnije, ova aukcijska kuća može da isporuči automobile na bilo koju tačku u svetu, a plaćanje može da se izvrši i kriptovalutama.

Vrelegume.

Danas objavljeno

Kaciga od 20 dolara je mogla da spriječi 1,4 miliona smrtnih slučajeva u posljednjih 12 godina

Vanja A

„Made in Germany“: nova Opel Astra budi emocije

Vanja A

Kako se pravilno čuvaju ljetnje gume

V.R.

Ostavite komentar