Na porodičnu kuću vjetar srušio krov sa stambene zgrade - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Na porodičnu kuću vjetar srušio krov sa stambene zgrade

Na porodičnu kuću Radanovića u banjalučkom naselju Starčevica obrušio se krov sa stambene zgrade.

Orkanski vjetar srušio je krov sa stambene zgrade u izgradnji koji je pao na susjednu kuću na Starčevici i pričinio veliku materijalnu štetu. Ljudskih žrtava nije bilo.

Pod naletom jakog vjetra, u Ulici Novaka Pivaševića 32 u banjalučkom naselju Starčevica, sinoć se srušio krov sa zgrade u izgradnji koju gradi “Lukić invest” i pao na porodičnu kuću Nenada Radanovića.

Srećom, u tom trenutku niko se nije našao u blizini, pa nije bilo ljudskih žrtava, ali je pričinjena znatna materijalna šteta na susjednom objektu.

Policija je izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj, dok se procjena materijalne štete tek očekuje kada nadležne gradske službe izvrše uviđaj.

– Zaista smo u šoku. Krov je pao i probio krov na našoj kući, srušio ogradu, oluke i lastavice, kaže Nenad koji je s porodicom bio u kući u trenutku obrušavanja krova oko 19 časova.

U gostima mu je bila i suprugina sestra sa kćerkom, na čije auto je takođe pao dio krova sa susjedne zgrade i gotovo ga uništio.

– Svi smo u šoku i pod stresom. Došli smo u hitnu gdje su nam dali injekcije za smirenje zbog visokog pritiska, kaže Radanović.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je da će ujutro posjetiti porodicu Radanović, kako bi im iskazao podršku i ponudio pomoć.

(BN/Istinito)

Danas objavljeno

Stiglo 98.080 doza ruske vakcine

M.

Preminuo Kolin Pauel

M.

Tužilaštvo BiH: Formiran predmet protiv Dodika

M.

Ostavite komentar