5. Augusta 2019.

Na području opštine Čelinac danas je Dan žalosti

Big Portal

Na području opštine Čelinac danas je Dan žalosti zbog pogibije tri mlađa muškarca u saobraćajnim nesrećama koje su dogodile u ovoj lokalnoj zajednici.

“Zbog tragične pogibije i nenadoknadivog gubitka mladih života u saobraćajnim nesrećama koje su se desile u noći između petka i subote, 2. i 3. avgusta, na području opštine Čelinac, načelnik opštine proglasio je Danom žalosti ponedjeljak, 5. avgust”, saopšteno je iz Opštinske uprava Čelinac.

U dvije saobraćajne nesreće, koje su se dogodile u noći između petka i subote, smrtno su stradali Dragan Janković, Nemanja Janković i Boris Šajinović.

Iz Opštinske uprave podsjećaju da je Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine, te zgradama javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač opština, a na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

“Pozivaju se sva fizička i pravna lica sa područja opštine Čelinac koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti”, ističu iz opštine Čelinac.

Tridesetosmogodišnji Boris Šajinović iz Teslića poginuo je u petak uveče na regionalnom putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Brezičani. U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri vozila. Šajinović je vozio “fijat punto”.

Nemanja Janković /22/ i Dragan Janković /28/ smrtno su stradali u drugoj saobraćajnoj nesreći u noći između petka i subote na regionalnom putu Ukrina-Klupe u mjestu Dubrava Stara, opština Čelinac. Oni su automobilom “audi A4” sletjeli sa mosta u korito rijeke Ukrine.

AGENCIJE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare