Na pecanju brutalno ubijena tri prijatelja - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Na pecanju brutalno ubijena tri prijatelja

Policija u Floridi istražuje ubistvo trojice bliskih prijatelja koji su pretučeni u ubijeni vatrenim oružejm. Oni su u petak otišli na noćno pecanje na jezero Striti u Frostprufu, gdje su njihova tijela i pronađena.

“Zatekli smo užasavajuću scenu”, rekao je oblasni šerif Grejdi Džad novinarima i dodao da je vidio mnoga ubistva ali da je ovo jedno od najgorih u njegovoj karijeri, objavio je sajt Fox News.

Tijela trojice prijatelja, dvadestrogodišnjeg Demiona Tilmana, dvadesetosmogodišnjeg Brendona Rolinsa i tridesetogodišnjeg Kivina Springfilda, kako je šerif naveo, bila su masakrirana.

Njih trojica su potražili udaljeno mjesto u šumi pokraj jezera i napadnuti su nekoliko minuta po dolasku.

Policiju je obavijestio Rolinsov otac, koga je sin probudio pozivom tražeći pomoć.

On je došao na mesto zločina desetak minuta posle poziva i zatekao sina koji je još davao znake života, a druga dva mladića su već bila mrtva, rekao je šerif i dodao da ih je otac pozvao sa benzinske pumpe jer je u žurbi zaboravio mobilni telefon.

Sin je uspio da kaže ocu nekoliko rečenica, ali to što mu je rekao “još nije za objavljivanje”, saopštila je policija.

Rolins je preminuo prije dolaska hitne pomoći.

Odgovarajući na pitanje novinara da li su mladići poznavali ubice, šerif je odgovorio da ne može još ništa sa sigurnošću da kaže, ali da “to nije mjesto na kojem tek tako naletite na nekoga”.

Istraga je u toku.

(Tanjug)

Danas objavljeno

Čeka se studija o uticaju na životnu sredinu: Vučić poručuje da u narednih 15 mjeseci nema radova na iskopavanju litijuma

M.

Vlada Austrije zabranjuje simbol HOS-a, zvanična rampa i za Blajburg

M.

Četiri osobe ubijene u pucnjavi kod Atlante

M.

Ostavite komentar