Na ovim graničnim prelazima su ogromne gužve - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Na ovim graničnim prelazima su ogromne gužve

Pojačan saobraćaj vozila bilježi se u oba smjera na graničnim prelazima Gradiška i Gradina, na izlazu iz BiH na graničnom prijelazu Deleuša, kao i na ulazu na graničnom prelazu Doljani. Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, saopštavaju iz BIHAMK. Pojačan je saobraćaj vozila i…

Pojačan saobraćaj vozila bilježi se u oba smjera na graničnim prelazima Gradiška i Gradina, na izlazu iz BiH na graničnom prijelazu Deleuša, kao i na ulazu na graničnom prelazu Doljani.

Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, saopštavaju iz BIHAMK.

Pojačan je saobraćaj vozila i na ostalim putevima u BiH, posebno u gradskim centrima.

Zbog sanacionih radova na autoputu A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever, u dužini od dva kilometra, vozila saobraćaju dvosmjerno.
Na magistralnom putu M-17 Zenica – Nemila kroz tunel Vranduk II saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Zbog povremeno pojačanog prometa vozila tokom dana, na ovoj dionici moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. Na zaobilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Zbog izvođenja sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-425a Tromeđa-Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva).

Na svim dionicama savjetuje se oprezna vožnja, prilagođena uslovima na putu.

(Avaz)

Danas objavljeno

Osumnjičen da je oštetio Budžet RS za 2.000 KM

M.

Vučiću uručen “Ključ grada”: Sada i ja postajem dio Vrbasa

M.

Bijeljina: Požar na putničkom automobilu “BMW”

M.

Ostavite komentar