Na njihovoj ljubavi svi zavide: Da li znate kako izgleda supruga Željka Samardžića? - BIGportal.ba
Ex Yu

Na njihovoj ljubavi svi zavide: Da li znate kako izgleda supruga Željka Samardžića?

Poznati pjevač Željko Samardžić rijetko kada ističe svoj privatni život, međutim dese se trenuci kada mu se rado na emisijama pridruži i njegova voljena supruga Maja, sa kojom je 38 godina u braku.

Željko sa Majom ima tri kćerke, a o odnosu sa suprugom u više navrata je pričao javno.

Iako je on poznata ličnost, supruga 65-godišnjeg bosanskohercegovačkog pjevača  koji je slavu stekao kada je stigao u Beograd, supruga Željka Samardžića Maja, je odlučila živjeti povučenijim životom. Istina je da se rijetko kada ističe, a kada se pojavi na njegovom Instagramu, svaki put oduševi pratitelje.

Željko i Maja u braku uživaju skoro 40 godina. Dok se sve češće piše o razvodima i preljubima, njihova je ljubav svakim danom sve jača. Jednom je prilikom i za srpske medije priznao da je bilo trenutaka kada nije bilo lako, ali su i to prebrodili.

– Sve oko nas je rezultat naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počev od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli “da” – kazao je Željko jednom prilikom.

Kako su se Maja i Željko upoznali?

Iako je Željko od djetinjstva promijenio nekoliko gradova, najveće uspomene vežu ga za rodni Mostar. Upravo ondje je upoznao i Maju. Naime, sa svojim bendom je jedne večeri nastupao u dvorani Ekonomske škole, gdje je prvi put zapazio simpatičnu i tihu djevojku. Rekli su mu da nema kod nje šanse, jer je ona odlična učenica, njen otac je profesor i vjerovatno joj se neće svidjeti jedan muzičar. Željko je ipak odlučio riskirati i prišao joj. Započeli su razgovor, a on ju je nakon nekoliko minuta u šali pitao da se uda za njega. Deset mjeseci su se zabavljali, a nakon njene maturalne večeri, na kojoj je Željko pjevao, pitao ju je da se uda za njega. Maja je pristala, a uprkos protivljenju roditelja vjenčali su se u prisustvu kumova, svjedoka i nekoliko prijatelja. On je tada imao 22, a Maja 18 godina.

Azra.

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar