Na neobičan način poručila sinu da ga voli: Viktorija Bekam objavila strastvene fotke s Dejvidom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Na neobičan način poručila sinu da ga voli: Viktorija Bekam objavila strastvene fotke s Dejvidom

Viktorija i Djevid Bekam zajedno su više od dve decenije brojnih skandala, kriza, pa čak i prevara. To su jedno drugom oprostili, a sada izgledaju srećniji nego ikad pre.

Nekadašnja pevačica i uspešna modna dizajnerka, nedavno je otkrila tajnu njihovog dugog braka i tom prilikom se prisetila romantičnog snimka u kome njen suprug objašnjava zašto je voli.

Prema onome što vidimo njihova ljubav deluje nikad jača pa se Viktorija u poslednje vreme sve češće hvali idiličnim odnosom sa suprugom.

Kako smo već pisali njihov najstariji sin Bruklin nedavno je proslavio 21. rođendan i majka mu je tada javno čestitala. Tom prilikom ponosni roditelji su mu organizovali žurku za pamćenje. Njihovi mediji pišu da su na proslavu koja se održala u porodišnoj vili u Kotsvoldsu potrošili više od 114000 evra. Zvanice je zabavljao reper Stormzi i sve je bilo tematski uređeno.

Ipak, najviše pažnje su privukli Viktorija i Dejvid svojim strastvenim pipkanjem na podijumu. Poljubaca, zagrljaja i strastvenog plesa nije nedostajalo, a Viktorija nije skrivala oduševljenje žurkom.

“Ples do šest ujutro. Puno poljubaca i srećan 21. rođendan, Brukline. Jako te volim!” napisala je gospođa Bekam, iako ni na jednoj od tri fotografije nema slavljenika.

https://www.instagram.com/p/B9ebjgQpAC2/

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar