Na najdosadnijem ste sastanku IKADA? Evo kako da se izvučete iz ove situacije… - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Na najdosadnijem ste sastanku IKADA? Evo kako da se izvučete iz ove situacije…

Zamislite situaciju: dogovorite viđanje sa osobom sa kojom ste jedva čekali da se vidite, sredite se, nađete se, ali posle samo nekoliko minuta shvatate da vam je sastanak totalno bezveze, da je sagovornik preko puta vas sve samo ne zanimljiv.

Prvi instinkt je da bežite, ali to nije ni malo pristojno. Ako vam je poznat ovaj scenario, donosimo vam rešenja koja mogu da pomognu u situacijama “sastanak iz noćne more”.

Dogovorite kraj sastanka unapred

Najbolji način da pristojno završite sastanak jest da imate dogovoreno vreme kada on mora biti gotov. Recite kako imate dogovor s prijateljima nakon vašeg viđanja ili da imate neodložan sastanak koji se mora održati u tačno određeno vreme. Na taj način ćete imati spreman izgovor, pa će i pritisak da ostanete na sastanku biti manji. Ako viđanje ipak prođe odlično i želite ostati, uvek možete dogovoriti još jedno.

Ako osoba ne izgleda kao fotografijama, nemojte uopšte ostati

Izlasci u vreme društvenih mreža donosi specifične probleme koji pre nisu postojali. Ako vam se desi da dogovorite sastanak s osobom koju ste upoznali na internetu, a ta osoba uživo ne izgleda kao na fotografijama, nemojte osećati obavezu da morate da ostanete. Jednostavno recite kako ga niste prepoznali jer zaista ne liči fotografijama s interneta.

Budite brutalno iskreni

Može se desiti da shvatite kako je osoba s kojom ste na sastanku jednostavno užasna. Možda je rasist, šovinist, bezobrazan prema konobarima ili je nasrtljiv i želi samo seks. U svakom slučaju, ako ste dovoljno hrabri, recite osobi s kojom ste u izlasku kako mislite da je bezobrazan i kako želite otići. Odmah pri ulasku u taksi blokirajte njegov broj kako biste izbegli poruke koje bi mogle stići.

Proverena formula za beg

Ovo je klasična taktika za beg koja uvek pali. Pošaljite najboljoj prijateljici S.O.S. poruku. Neka vas nazove i izmisli hitnu situaciju zbog koje odmah morate otići. Izvinite se osobi s kojom ste na sastanku i recite kako niste očekivali da će se tako rano završiti, ali da zaista morate ići.

Izblamirajte se

Ovo je radikalan način, ali u većini slučajeva funkcioniše. Idite do toaleta, a kad se vratite ispričajte mu do najsitnijih detalja kako vam večera nije prijala pa ste povraćali u kupatilu. Nikako nemojte da propustite da opišete svaki trenutak ove grozote. Ne ustručavajte se, ne želite ponovo da izađete sa njim pa ne morate da brinete šta će pomisliti o vama.

Izvor: Objektiv

Danas objavljeno

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

D

Ekspert za govor tijela: Pomoću sedam znakova saznajte da li vas partner laže

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

Ostavite komentar