Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe - BIGportal.ba
Ex Yu

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

Poklon Mie Borisavljević se komentariše samo tako

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ove godine obeležavaju deceniju zajedničkog života tokom kojeg su dobili dve ćerke, Emu i Teu. Jubilej su „zapečatili“ simbolično ‒ odlaskom pred oltar. Veliki dan upotpunila je i proslava povodom prvog rođendana i krštenja mlađe devojčice, koja je zajedno sa sestrom bila počasna gošća na svadbi roditelja.

Miroslav Obradović

− Venčali smo se u crkvi i krstili Teu 5. juna, pre nego što je počeo Petrovski post, a onda smo 10. jula, na dan njenog rođenja, napravili proslavu povodom krštenja i rođendana. Ujedno smo obavili građansko venčanje ‒ rekla je pevačica za HELLO!.

Miroslav Obradović

Na spisak porodičnih slavlja Mia je upisala i svoj 38. rođendan koji je proslavila 8. juna. Da vredan poklon nije izostao pevačica je tek sada otkrila.

Instagram

Poklon Mie Borisavljević je pun pogodak

Naime, pre samo nekoliko dana, kada su temperature bile na maksimumu, Mia je napravila žurku na plaži i u Ulcinju atmosferu dovela do usijanja. Srećna što je publika obožava, pohvalila se na „Instagramu“ i otkrila da joj je suprug za rođendan poklonio nešto originalno, ali i veoma praktično.

„Najzanimljivija žurka na kojoj sam pevala! I to od 15h! Bravo! A roze mikrofon mi je kupio moj Bokica za rođendan“, napisala je Mia.

Instagram

Originalno, nema šta.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Halid Bešlić otkrio kako je za dlaku izbjegao smrt: “Stavili su me u vještačku komu”

Zeljka

Potresna ispovijest pjevača Nemanje Nikolića koji je doživio infarkt

Zeljka

Aco Pejović SMRŠAO 15 kilograma: Pjevač izgleda bolje neko ikad

Zeljka

Ostavite komentar