10. Aprila 2022.

Na desetogodišnjicu veze raskinula je vjeridbu i otkazala vjenčanje: Goca i Šaban tu Ildinu vezu nisu podržali, ludo ga je voljela

Big Portal

Nepisano pravilo kaže da se emotivne veze koje traju duže od decenije retko završe brakom, i da partneri posle razlaza ubrzo pronađu sreću na drugoj strani. Tako je bilo i u slučaju Ilde Šaulić koja je, godinu dana pre nego što se udala za Bojana Vučkovića, okončala deset godina dugu romansu sa jednim beogradskim biznismenom.

Boško Karanović

Ćerka Šabana Šaulića u ranim dvadesetim godinama počela je da se zabavlja sa znatno starijim muškarcem, čemu su se njeni roditelji otvoreno protivili.

‒ Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života ‒ govorila je Ilda, koja je bivšeg izabranika upoznala preko zajedničkih prijatelja.

Miloš Nadaždin

‒ Bila sam mlada, imala sam dvadeset godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika.

Velika ljubav Ilde Šaulić nije opstala 

Govoreći o razlozima raskida, lepa pevačica priznala je da se jednostavno umorila od čekanja.

‒ Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao.

Luka Šarac

‒ Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim, ne krunišete brakom, obično doživi krah ‒ zaključila je Ilda.

Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare