Na bankomatu saznala da je milijarder: Hoće da vrati pare, banka se ne oglašava - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Na bankomatu saznala da je milijarder: Hoće da vrati pare, banka se ne oglašava

Julija Jonkovski sa Floride preko noći je postala milijarder i to najvjerovatnije greškom banke, sa kojom sada ne uspijeva da stupi u kontakt kako bi vratila novac nazad.

Julija je, naime, bila uvjerena da ima oko 20 dolara na svom računu, i pokušala je da podigne taj novac na bankomatu. Međutim, izbačeno je upozorenje da će ući u nedozvoljeni minus.

Ona je odustala od podizanja novca, ali se kasnije opet vratila na bankomat da podigne to novca što je ostalo. Ipak, kada je provjerila stanje umalo nije pala u nesvijest. Umjesto manje od 20 dolara, saldo na njenom računu iznosio je 999.985.855,94 dolara.

Julija je od tada u panici i želi da se riješi ovog novca što prije. Odmah je zvala banku kako bi vratila novac koji je očigledno na njen račun uplaćen greškom, ali od banke još nije dobila odgovor, prenosi Telegraf.

Zagrebačka banka prva uvela kredite bez potrebe odlaska u banku - Poslovni  dnevnik

“Bila sam isprepadana. Vjerovatno bi se većina ljudi oduševila vjerujući da su dobili na lutriji, ali ja sam bila prestravljena”, priča Julija.

Ona je novinarima ispričala kako se sve dogodilo.

“Ubacila sam karticu da bih podigla 20 dolara, a onda mi je izašlo obavještenje da ću ući u nedozvoljeni minus, što će mi banka dodatno tarifirati i rekla sam: “Zaboravi” i odustala”, priča Julija.

Potom je kaže odlučila da provjeri stanje na računu i tada je usijledio šok.

“Čitala sam priče o ljudima kojima se ovako nešto dogodilo. Oni bi podigli novac i onda bi poslije isti morali da vraćaju. Ja neću da podižem ovaj novac, to nije moj novac”, priča Julija.

Međutim, kada je pokušala da vrati novac naišla je na ozbiljne probleme jer ne uspijeva da stupi u kontakt sa nekim iz banke.

“Sve vrijeme se javlja automat, nikako da stupim u kontakt sa živim čovjekom”, kaže ona.

Iz banke se još niko nije oglasio ovim povodom.

Metro.co.uk

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar