Na aukciji Ford Bronco koji je pripadao glumcu Kevinu Hartu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Na aukciji Ford Bronco koji je pripadao glumcu Kevinu Hartu

Ford Bronco proizveden 1977. godine, koji je specijalno modifikovan za američkog glumca i komičara Kevina Harta, biće prodat na aukciji.

Unikatni Bronco pokreće 5,0 litarski V8 motor uparen sa trostepenim automatskim menjačem i Dana kućištem prenosa. Snaga se prenosi na sva četiri točka, ali nije poznato koliko precizno snage ima, ali je definitivno mnogo snažniji od standardnog.

Bronco je dobio MagnaFlow prigušivače, K&N filtere vazduha, modifikovano oslanjanje s funkcijom podizanja te King amortizere s crvenim oprugama. Hart je izabrao 17-inčne Fuel felne s 35-inčnim Nitto Trail Grappler M/T gumama, dok se za zaustavljanje brinu Wilwood kočnice.

Terenac ima i modifikovane branike s crnim kukama za vuču, priključak za prikolicu, WARN vitlo, LED svetla, Bronco Sport oznake, a karoserija je lakirana u crvenu boju.

Unutrašnjost je takođe unapređena, većinom je presvučena u crnu kožu sa crnim koncem, a tu su i unikatna sedišta, Kenwood audio sistem s četiri JL Audio zvučnika i 10-inčnim sabvuferom.

Izvor: Klix.ba

Foto: Barrett-Jackson

Danas objavljeno

Kupuju domaće: Žandarmerija će opet voziti Alpine FOTO

Vanja A

Renault Arkana bilježi odlične prodajne rezultate

Vanja A

Nova generacija Mazde MX-5 neće biti „električna“

Vanja A

Ostavite komentar