“NA APARATIMA BIO DVA DANA” Saopštene nove informacije o zdravstvenom stanju Vučića - BIGportal.ba
Region Vijesti

“NA APARATIMA BIO DVA DANA” Saopštene nove informacije o zdravstvenom stanju Vučića

Savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, otkrila je večeras u emsiji “Hit tvit” do sada nepoznate detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Govoreći, na samom početku emisije o zdravstvenom stanju predsjednika Vučića, Vasiljevićeva kaže da je i sam shvatio da se nešto ozbiljno dešava.

– Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu. Trčali smo po bijelom svijetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu. Jutros smo saznali rezultate analiza, a dva dana je proveo na aparatima – rekla je savjetnica predsjednika.
Situacija je, kako kaže, danas malo bolja i nada se da će predsjednik početi malo više da sluša ljekare i uzima terapiju. Kada je riječ o morbidnim komentarima pojedinaca, Vasiljevićeva kaže:

– Ne znam šta se desilo da je ovo društvo postalo toliko jezivo. Veći dio javnosti je bio iskreno zabrinut, predsjednik je dobio veliki broj poruka od svjetskih predstavnika Makrona, Dodika, premijera Albanije, Boruta Pahora… Nadam se da je više gledao taj dio Srbije koji je bio iskreno zabrinut – navela je ona.

(Novosti)

Danas objavljeno

Potpisani zaključci političkih lidera u vezi krize izazvane “Inckovim zakonom”

M.

Podignuta optužnica protiv Belivuka i članova kriminalnog klana

M.

Njemačka: Prevrnuo se autobus iz Srbije, 19 povrijeđenih

M.

Ostavite komentar