Muzika i žene: Adel kaže da će njen novi album objasniti sinu zašto se razvela od njegovog oca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Muzika i žene: Adel kaže da će njen novi album objasniti sinu zašto se razvela od njegovog oca

Prvi intervju pop zvezde posle pet godina, uoči objavljivanja novog albuma.

Britanska pevačica Adel kaže da je snimila novi album kako bi pomogla devetogodišnjem sinu da razume zašto su se ona i njegov otac razveli.

“Želela sam da mu kroz pesme, kada bude imao 20 ili 30 godina, objasnim ko sam i zašto sam odlučila da mu uništim ceo život u potrazi za sopstvenom srećom”, rekla je zvezda za Vog.

“To (razvod) ga je ponekad činilo zaista nesrećnim. I to je za mene prava rana za koju ne znam da li ću uspeti da zalečim”, dodala je ona.

Ova 33-godišnja pop zvezda dala je zasebne intervjue za britansko i američko izdanje Voga – prvi put za pet godina – dok se priprema za objavljivanje dugo očekivanog četvrtog albuma.

Biće naslovljen 30 – toliko godina je imala kada se udala za dugogodišnjeg partnera Sajmona Koneckog, a zatim ga napustila.

“Ceo moj život se raspao i ništa nije ukazivalo da će se to dogoditi”, rekla je pevačica, priznajući da je “uzela granatu i bacila je u brak”,

U utorak je objavila kratki isečak predstojećeg singla Easy On Me, koji će u potpunosti biti objavljen u petak, 15. oktobra.

“To je bila prva pesma koju sam napisala za album, a zatim šest meseci posle toga nisam napisala ništa drugo jer sam sama sebi rekla: ‘U redu, pa, rekla sam sve.”

Dok je radila na ostatku pesama, muzika je, kaže, zapravo postala metoda objašnjavanja stvari njihovom sinu Ejndželu kada odraste i sazri.

Adel kaže da jedna pesma, koju Vog opisuje kao “apsolutno pojašnjavanje raskida odnosa”, “očigledno govori o stvarima koje su se dogodile”.

“Ali htela sam da to stavim na album da pokažem Ejndželu šta očekujem od njega u budućem odnosu sa partnerom, bilo da to bude žena ili muškarac”.

Uprkos ranijim izveštajima da se pevačica udala za Koneckog 2016, rekla je za magazin da su se venčali tek 2018.

“Štampa potpuno pogrešno piše o vremenu dok smo bili u vezi i našem braku. Venčali smo se kad sam imala 30 godina i onda sam otišla.”

Nije otkrila koliko je prošlo dok se nisu razdvojili, ali je rekla:

“Nije bilo dugo”.

Podnela je zahtev za razvod 2019. godine.

“Jednostavno mi više nije odgovaralo”, objasnila je.

“Nisam htela da završim kao mnogi drugi ljudi koje poznajem.

“Nisam bila baš očajna očajna, ali bih bila očajna da nisam stavila sebe na prvo mesto.

“Ali, da, ništa loše se nije dogodilo ili nešto slično. “

Konecki sada živi preko puta bivše supruge, a par deli starateljstvo nad sinom.

“Ako treba da definišem razlog zašto sam otišla, a to je bila potraga za mojom srećom, iako je to učinilo našeg sina zaista nesrećnim – onda bih rekla da je želja da pronađem tu sreću i da me on vidi srećnu. Tada ću, možda, možda sebi moći da oprostim”, rekla je ona američkom časopisu.

U intervjuima je pop zvezda govorila i o gubitku kilograma, pošto su Instagram fotografije njene vitke figure postale tema.

“Tokom cele karijere, moje telo posmatraju i komentarišu. To nije slučaj samo sada”, rekla je.

“Razumem zašto je to šok. Razumem zašto su neke žene posebno povređene. Vizuelno sam predstavljala mnogo žena. Ali ja sam i dalje ista osoba.”Izvor: BBC News na srpskom

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar