5. Septembra 2020.

Muž Tanje Savić otkrio zbog čega je djecu odveo u Australiju

Big Portal

On je u kratkoj izjavi za magazin Star iz Zemlje kengura poručio da prati situaciju u Srbiji, ali da nije vrijeme da se oglašava povodom optužbi da je od Tanje oteo djecu.

“Video sam da u srpskim medijima kruže svakakve priče, ali ne samo to. Još uvek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam. Zar treba da objašnjavam da sam decu odveo u Australiju da bih ih spasao od korone? I to što moja supruga nije htela da pođe s nama, a mogla je”, rekao je Dušan.

Tanja je u intervjuima koje je dala za medije u više navrata objašnjavala kroz šta prolazi. Njena i Dušanova priča se za sada ne poklapaju.

“Ljudi misle da sam dala saglasnost i da sada tražim decu nazad. Zaista nije tako. On je meni bukvalno oteo decu. Bila sam kod mame i tate u Radincu kad smo se posvađali, a jednom prilikom ću reći zašto. Već je jednom to uradio pre nekoliko godina, ali sam ja tada otišla za njima”, rekla je Tanja i dodala:

“On je meni odneo sav novac. Njemu nisu bitna samo deca, tačno je to planski uradio. Nije smeo preko granice da prenese više od 10.000 evra. Ja sam skupljala za nekretninu, zato što sam uvek plaćala kiriju. On nije želeo ništa da kupi u Srbiji. Znam da je kupio biznis kartu od 20.000 evra, mojih, naravno. Postoji opcija da je kupio kartu od 5.000 evra, da je rekao ‘mama ne može da putuje, prehlađena je’ i da su ga pustili. Toliko para je trošio, toliko je bio bez duše… Zna da ne radim. Preneo je u koferu novac. Znate da iz Srbije ne smete da nosite taj novac? Ali nije ga on zaradio”, rekla je tada Tanja.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare