Muž je prevario sa Bo Derek, proslavila se ulogom Kristal u "Dinastiji" - ostala dama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Muž je prevario sa Bo Derek, proslavila se ulogom Kristal u “Dinastiji” – ostala dama

Istaknuta američka glumica Linda Evans, svetsku slavu stekla ulogom u kultnoj seriji “Dinastija” u kojoj je tumačila lik Kristal Karington proslavila je 79. rođendan u krugu porodice.

Tom prilikom, na zvaničnom Instagram profilu slavne glumice osvanula je fotografija, gde Linda nasmejana nosi korpu sa cvećem: “Život je dar”, piše u opisu posta.

Linda je rođena u Hartfordu, gde je provela detinjstvo, a njena porodica se doselila iz Norveške u Amerike pre glumičinog rođenja.

Slavu je stekla zahvaljujući ulozi u “Dinastiji”, a ona i Džoan Kolins nakon emitovanja ove serije postale su najzapaženije dame širom sveta. Iako su na malim ekranima bile ljute suparnice, privatno – priča je bila skorz drugačija:

“Nismo imale nijednu ličnu svađu za devet godina koliko smo zajedno radile seriju”, rekla je glumica za Closer Weekly.

Njen privatni život je bio veoma privlačan stranim medijima. Naime, Linda se udavala dva puta. Prvi suprug bio je filmski producent Džon Derek, sa kojim je bila u zajednici 6 godina, a rastali su se početkom sedamdesetih, nakon što ju je prevario sa 30 godina mlađom devojkom i glumicom Bo Derek:

“Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala 17 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se dogodi. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mešavina stvari. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti”, pričala je svojevremeno.

Takođe, bila je u braku sa Stenom Hermanom od 1975. do 1979., a tokom devedesetih zabavljala se sa grčkim kompozitorom i pijanistom Janijem.

I dalje važi za elegantnu damu, mada mediji često dovodi u pitanje na koji način je održala mladoliki izgled.

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar