Mustafa Sandal: Svojoj djeci ne plaća alimentaciju, ali zato brine o sinu buduće supruge - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mustafa Sandal: Svojoj djeci ne plaća alimentaciju, ali zato brine o sinu buduće supruge

U domaćim medijima turski muzičar Mustafa Sandal na lošem je glasu, jer je poznato da ga bivša supruga Emina Jahović na sudu tereti za neplaćene alimentacije sinovima Jamanu i Javuzu.

https://www.instagram.com/p/CUzJAH-A0Nh/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e270b8ac-cc23-4563-a135-d19f1dbf9375

Ipak, uprkos finansijskom nesporazumu nekadašnjeg bračnog para, Jaman i Javuz često provode vreme sa svojim ocem, koji se trudi da ih obaspe svojom ljubavlju i pažnjom.

Kako piše “Story”, loš glas daleko se čuje, pa se javnost zapitala: “Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema sinu svoje verenice?”. Naime, verenica Mustafe Sanadal ima sedmogodišnjeg sina Jigita, koji živi sa njima.

Sudeći po brojnim fotografijama na društvenim mrežama, Mustafa je sina svoje verenice prihvatio kao svog, pa su njih troje postali prava porodica. Naravno, muzičar zbog toga nije promenio odnos prema svojim sinovima, kojima se trudi da bude najbolji otac na svetu, kao i da sa njima provede što više vremena.

Kako pišu mediji i Jaman i Javuz sjajno su prihvatili Melis, a njih petoro trenutno su zajedno na pravom malom porodičnom putovanju.

Danas objavljeno

Katastrofe iz Kana – izdanja koja su izazvala šok i nevericu

Zeljka

Stručnjaci riješili zagonetku roditeljima – šta da radite kada djeca neće da jedu povrće

Zeljka

Više od 100 Amerikanaca kampovalo ispred suda da podrži Džonija Depa

Zeljka

Ostavite komentar