Muškarci u ovim horoskopskim znakovima su nepopravljivi romantičari - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima su nepopravljivi romantičari

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

AKO vas je iskustvo naučilo da muškarci ne mogu biti romantični, onda još niste naišli na frajera rođenog u pravom horoskopskom znaku. 

Muškarci u ova tri znaka zodijaka pretvoriće vam život u romantični film:

Ribe

Slatki i mazni – tako bi se najkraće mogli opisati muškarci rođeni u znaku Riba s kojima vam u vezi sigurno neće nedostajati nježnih riječi i dodira. No od njih nemojte očekivati velike romantične geste jer su po prirodi sramežljivi i ne vole pompu. Muškarci Ribe šarmiraće vas spontanim romantičnim potezima kod god im se za to ukaže prilika.

Lav

Za razliku od Riba, muškarci rođeni u znaku Lava ne zadovoljavaju se sitnicama i, kada je u pitanju romantika, vole pretjerivati. Spremni su na sve kako bi iznenadili voljenu osobu, ali velike romantične geste očekuju i zauzvrat. 
 
Bik

Bikove smo ostavili za kraj jer su romantičniji od svih znakova zodijaka pa tako i od prethodno spomenutih. Oni su rođeni emotivci i pjesničke duše koji nemaju problema ni s pokazivanjem ni s izražavanjem svojih osjećaja te su skloni ponašati se kao frajeri iz romantičnih filmova. Jedno je sigurno – romantike vam uz muškarca Bika neće nedostajati, no pitanje je možete li je podnijeti u tolikoj mjeri.

Danas objavljeno

Kako strancu da objasnite šta znači izreka “Neće grom u koprive”

Vanja A

Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu plijeni pažnju u bikiniju

Vanja A

Došao sa ljubavnicom na vakcinaciju pa zatekao svoju ženu a onda je nastao haos!

Vanja A

Ostavite komentar