12. Aprila 2021.

Muškarci su njeno ime tetovirali na čelu, a ona je bila zaljubljena u ženu

Big Portal

Počela je kao model sa 16 godina, a uspela je i pored toga što je visoka samo 158 centimetara, jer su njene mere bile 98-59-84. Bila je najfotografisanija žena osamdesetih.

Bila je toliko popularna u Velikoj Britaniji da su muškarci tetovirali i njeno ime na svojim telima. Jednom prilikom prišao joj je muškarac i zamolio da mu se potpiše na čelo. Nedelju dana kasnije dobila je fotografiju njegovog prijatelja koji joj je pokazao kako je istetovirao njen potpis na istome mestu. Imala je i telohranitelje kao tinejdžerka, jer se bojala da bi je neko zbog prevelike slave mogao napasti, a brojni muškarci pratili su svaki njen korak.

Foto: Profimedia

Svoju pevačku karijeru pokrenula je 1986. godine, a singlom “Touch Me” osvojila je top-liste šriom sveta.

Otac Patrik bio joj je menadžer sve do 1991. godine, kada mu je dala otkaz, jer je bila uverena da joj je ukrao milion funti sa računa. Tužila ga je i dobila parnicu, nakon čega više nije razgovarala s njim. Patrik Foks preminuo je 2000. godine a gotovo čitavu deceniju nije razgovarao sa svojom ćerkom.

Iako je pre imala brojne veze s muškarcima, Samanta Foks je pokrenula špekulacije o svojoj seksualnosti krajem devedesetih godina. Kasnije je priznala kako nikada pre Majre Straton nije bila iskreno zaljubljena u ženu.

“Ljudi govore da sam lezbijka. Jedino što znam je to da sam zaljubljena u svoju menadžerku Majru”, rekla je Samanta Foks jednom prilikom.

Devojke su bile u vezi sve do 2015. godine, kada je Majra Straton preminula od posledica karcinoma.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare