Muškarci s jednom posebnom osobinom su najbolji u seksu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarci s jednom posebnom osobinom su najbolji u seksu

Jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao da bude dobar ljubavnik, kažu nove studije.

Dnevnik “Socio Affective Neuroscience & Psychology” objavio je da su stručnjaci istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dostizale vrhunac.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi one u vezi osećale obavezu da daju bolju ocenu svom trenutnom partneru, čak i ako je realno ne zaslužuje.

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale sa – duhovitim muškarcima, pišu na sajtu Men’s Health.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan predznak seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera i, na kraju, za dobar seks.

Među drugim vrlinama našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim poljima tu svoju osobinu lakše iskazuju i među čaršavima. Takvi muškarci su pokazali veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od drugih muškaraca.

Izvor: nova

Danas objavljeno

Vježba zbog koje Kate Middleton nosi veličinu XS

Vanja A

Hale Beri opet iznenadila transformacijom

Vanja A

Koliko često treba kupati psa

Vanja A

Ostavite komentar