Muškarci rođeni u ovim znakovima zodijaka najbolji su materijal za vezu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarci rođeni u ovim znakovima zodijaka najbolji su materijal za vezu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru. I dok je od nekih muškaraca najbolje pobjeći glavom bez obzira, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima pravi su dobitak na lutriji.  Oni nikada nisu bili veliki ženskaroši kojima je cilj…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

I dok je od nekih muškaraca najbolje pobjeći glavom bez obzira, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima pravi su dobitak na lutriji. 

Oni nikada nisu bili veliki ženskaroši kojima je cilj oboriti kvantitativne rekorde kada je broj partnerki u pitanju, već se žele skrasiti s nekim ko im odgovara te s njima provesti ostatak života.

Muškarci rođeni u sljedeća tri znaka najbolji su materijal za vezu. 

Rak

Baš kao većina djevojaka, muškarci rođeni u znaku Raka od pubertetskih dana razmišljaju o svom vjenčanju i svojoj idealnoj partnerici. Njih najviše privlače brižne žene koje njeguju snažne porodične vrijednosti poput njih te su spremne provesti ostatak života s istom osobom.

Bik

Iako su vrlo temperamentni, Bikovi su izrazito nježni i skloni ugađanju svojoj partnerki. Čak i kada veza naiđe na prepreke, oni ne posustaju i bore se, posebno ako primijete da je i njihovoj partnerki stalo spasiti vezu. Najviše ih privlače snažne žene s izraženom ambicioznošću i optimističnim duhom. 

Jarac

Jarčevi nisu ljubitelji promjena. Njima je izuzetno bitno pronaći partnerku koja će im odgovarati i s kojom će moći nastaviti napredovati i djelovati u životu. Jako ih privlače samostalne i ozbiljne žene koje znaju šta žele i koje su odavno izašle iz svoje djetinje faze. 

Index

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar