Muškarci otkrili zbog čega su im privlačnije punije žene - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Muškarci otkrili zbog čega su im privlačnije punije žene

Muškarci su napokon priznali da ih više privlače punije žene, ali nije tijelo jedino koje ih privlači kod njih. Naime, na društvenim mrežama podijelili su zbog čega ih to punije dame privlače i koje karakteristike su im neodoljive.

Jelo je jedna od najvažnijih stvari u životu, bar za muškarce. S druge strane muškarci smatraju da je odlazak na ručak ili večeru najbolja verzija ljubavnog sastanka.

Osim toga punije žene se ljepše grle, pa iako ne žele priznati muškarci prosto uživaju u zagrljajima i maženju. Kako su kazali mnogo im je ugodnije maziti se sa punijim djevojkama.

Naglasili su i da su punačke djevojke zabavnije jer imaju pozitivnu prirodu. Pričljive su i imaju odlične komunikacione vještine, te da u vezi sa punijim djevojkama nikada nije dosadno.

Naravno, tu su je i fizički izgled. Kod punijih djevojaka sviđaju im se noge, stražljica, kukovi, baš sve. Njima je sve to privlačno i neodoljivo.

Bez obzira na višak kilograma one odišu samopouzdanjem i to je osobina koja je muškarcima i više nego privlačna.

Punije žene su uglavnom više brižne i bolje su u odgajanju djece. Muškarci smatraju da one pružaju više ljubavi nego druge žene. Punije žene vole provoditi i više vremena sa svojim roditeljima, te uživaju u najjednostavnijim stvarima, poput kuhanja ili razgovora.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

Sedmomjesečni sin Kajli Džener još uvijek nema ime

Vanja A

Naučnici otkrili da psi mogu otkriti kada smo pod stresom

Vanja A

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ostavite komentar