Muškarci otkrili šta ženu čini lošom ljubavnicom - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarci otkrili šta ženu čini lošom ljubavnicom

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu – o tome bi moglo dugo da se raspravlja, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično – i obrnuto.

Seks bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećaja ili sebično zadovoljavanje sopstvenih potreba.

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći ni njoj, niti bilo kome drugom, da je ona loša u krevetu. No, oni koji to znaju da kažu, tada vjerovatno uz seks vežu neke druge stvari, poput, recimo, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korišćnja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda…

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu da smatraju nedovoljno kvalitetnim:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav s upaljenim svjetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lijepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i tome da u krevetu zapravo ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovjek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi trebalo da budu toga svjesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voljeće i sve njene mane. Zato dame, opustite se i dozvolite partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrost i obucite seksipilan komad donjeg veša. Osjećaćete se samouvjerenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka da kažnjavaju svoje partnere ili da ih ucjenjuu time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može da se završi dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lijepa riječ, trebalo bi da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da treba potpuno da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutru samo da biste partneru bili privlačniji, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte dozvoliti sebi da po kući stalno hodate, na primjer, prljave i raščupane kose, u pocijepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to sebi dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osjećati, samopouzdanje će ti padati, a tada će se to odraziti i na seksualni život, piše miss7.

Neki muškarci su za portal “revelist.com” ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

* Ne sviđa mi se kada žena samo legne, raširi noge i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

* Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom tijelu i šta joj se sviđa. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.

* Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

* Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje s bivšim momkom. Meni lično ne smeta što je prije mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.

* Smeta mi nedostatak komunikacije prije ili tokom seksa. Ako joj je nešto lijepo ili nešto želi, volio bih da mi to kaže.

Danas objavljeno

Cifra raspametila nadležne: Milionerka ostavila veliki novac svom rodnom gradu

Zeljka

Nove informacije o Boldvinu: Rekli mu da je pištolj bezbjedan

Zeljka

Poslednji trejler za film o sestrama Vilijams otkrio kako zvuči nova pjesma Bijonse

Zeljka

Ostavite komentar