Muškarci ne vole tračare - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarci ne vole tračare

Na prvom mjestu su one koje se stalno žale, ogovaraju, preuveličavaju probleme i kritikuju gotovo svakog.

Na prvom mjestu su one koje se stalno žale, ogovaraju, preuveličavaju probleme i kritikuju gotovo svakog. Slede dame opterećene svojim kilogramima

OD KAKVIH žena bi muškarci najradije pobegli? Prema nedavnom istraživanju, na prvom mestu su one koje se stalno žale, ogovaraju, preuveličavaju probleme i kritikuju gotovo svakog. Slede dame opterećene svojim kilogramima, koje vagaju jelo na kašičicu, naglas brojeći kalorije. Ta tema zamara jači pol, pa će brzo izgubiti interesovanje za “vlasnicu” spornih kilograma. Muškarcima nisu privlačne ni žene koje mnogo toga zameraju partnerovim roditeljima, što on doživljava kao direktan napad i odmah staje u njihovu odbranu.

Takođe, ukoliko pripadnica lepšeg pola stalno govori o svom poslu i kolegama, opisujući događaje mnoštvom detalja, velika je verovatnoća da će time oterati svog dragog, koji bi želeo da razgovara i o njenom privatnom životu i ljudima koji su mu bliski. Za kraj ostavljamo ženu koja je uverena da bi svakome trebalo da da neki savet, a svom mužu ponajviše. Takvu damu muškarci će pre doživljavati kao sopstvenu majku nego kao ljubavnicu, što nije dobro.

Danas objavljeno

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Vanja A

Princ Charles je bijesan: „Meghan je potrošila sav moj novac“

Vanja A

Putinov avion košta 455 miliona eura

Vanja A

Ostavite komentar