Muškarci najviše strahuju od žena rođenih u ovom znaku zodijaka - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarci najviše strahuju od žena rođenih u ovom znaku zodijaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

IAKO ozbiljan muškarac pored sebe zasigurno želi ambicioznu, ustrajnu i zrelu partnerku, većina ih strahuje od žena rođenih u ovom horoskopskom znaku jer je njihova snaga nevjerovatna.

Riječ je, kako piše Your Tango, o ženama rođenim u znaku Ovna. 

Žene rođene u znaku ovna su izuzetno snažne, odvažne i hrabre žene koje od malih nogu znaju da će napornim radom i neslomljivim duhom ostvariti sve što požele. Većina muškaraca se pokraj njih osjeća inferiorno pa poprilično strahuju od ulaska u ozbiljnu vezu s njima. 

One se ne boje reći kada im nešto nije po volji ili kada smatraju da neko nije u pravu, a zbog visoke inteligencije ući će u raspravu o bilo kojoj temi. Žene u znaku ovna pored sebe žele muškarca koji zna šta želi i koji ih zna tretirati onako kako one to zaslužuju. Ako uvide da to nije slučaj, vrlo će brzo prekinuti vezu jer će one radije do kraja života biti same nego s nekim ko ih ne poštuje i ne zaslužuje. 

Žene rođene u ovom znaku velika su inspiracija mnogima jer su pravi dokaz koliko čvrsta volja i hrabrost mogu doprinijeti boljem životu.

Danas objavljeno

Oboren dosadašnji rekord “Potere”

Vanja A

Fil Kolins i Genesis zaradili 300 miliona dolara

Vanja A

Dua Lipa uhvaćena u zagrljaju sa 11 godina starijim voditeljem

Vanja A

Ostavite komentar