27. Juna 2019.

Muškarce najviše privlače žene koje ovako flertuju!

Big Portal

Ako je žena ta koja je započela neverbalni flert, ona pokazuje samopouzdanje koje muškarce neverovatno privlači.

Ako je žena ta koja je započela neverbalni flert (čak i ako je muškarac taj koji će prići), ona pokazuje samopouzdanje – a to je muškarcima vrlo privlačno kod žena.

1. Zauzeli ste pravi položaj

Ako je prvi korak napravljen i sada on stoji ispred vas, onda je bitno držanje tela. Rezultati jednog psihološkog istraživanja pokazali su da žene imaju problema kod flertovanja ako im muškarac priđe sa strane. S druge strane važi suprotno – muškarci se ne osećaju najbolje ako žena s njima frontalno razgovara. Tako ispada da bi lagano iskošen sedeći ili stojeći položaj mogao povećati šanse.

2. Direktni ste

Naučnici sa Univerziteta Baknel proučavali su za potrebe istraživanja teme razgovora i način ponašanja žena kod flertovanja. Rezultati su pokazali da su žene koje su bile jako direktne, aktivno su prilazile muškarcima, rekle im da su zainteresovane ili su tražile kratak telesni kontakt, imale puno više uspeha od drugih.

3. Sami flertujete

Naravno da je to lepo ako vam pomaže najbolja prijateljica, ali zapravo nije potrebno – barem kad je reč o šansama za uspešno flertovanje. Jedan profesor objašnjava taj problem na sledeći način: “Ako vas je dve, muškarcu je teže otkriti radi li se kod razgovora o flertu ili ne.“ Međutim, ako razgovarate „jedan na jedan“, znakovi su jasniji ako neko pokazuje zanimanje.

4. Održavate kontakt očima

Kontakt očima je izuzetno važan kod flertovanja. Signalizuje drugoj osobi da ste zainteresovani i gradi intimnu povezanost. Sigurno vam je poznat osećaj leptirića u stomaku ili potreba za smejanjem ako vam neko namerno dugo bulji u oči. Taj efekat pomaže kod flertovanja tako da budi zanimanje kod muškarca. Rezultati jednog istraživanja pokazali su čak da ljudi koji se dva minuta neprekidno gledaju u oči razvijaju „strastvene osećaje“.

5. Nosite pravu boju

Boja odeće koju nosimo takođe može uticati na ishod flertovanja, odnosno može probuditi zanimanje kod muškaraca. Rezultati istraživanja pokazali su da crvena boja kod muškaraca posebno dobro prolazi. Simbolizuje moć i samopouzdanje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare