Muškarca u ovom horoskopskom znaku najteže ćete osvojiti - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Muškarca u ovom horoskopskom znaku najteže ćete osvojiti

PROGANJATE ga već mjesecima, a on vas uopšte ne doživljava?

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

Znate li šta je u horoskopu? Ovo pitanje na prvu možda i zvuči glupo, ali moguće je da upravo u tom grmu leži zec jer postoji baš jedan horoskopski znak zbog kojeg muškarac može imati takve karakteristike.

Riječ je o strijelcima. Oni najviše odbijaju nasrtljive žene. Jedan od slavnih predstavnika ovog znaka je Brad Pitt koji uspješno ignoriše svojih nekoliko miliona udvaračica.

Strijelac se zapravo pali na svaku koja od njega bježi. Ako osjeti da ga neka djevojka uopšte ne primjećuje niti doživljava, tek onda poludi od strasti. Sada kada ovo znate, onda ćete ga zavesti lako – metodom strpljivog ignorisanja.

No čak i kada vam prvi put priđe, nemojte mu dati do znanja da vam se sviđa. Pričekajte da se to ponovi barem još jednom ili dvaput i tek onda pristanite na odlazak na piće ili u šetnju s njim. Tada možete biti sigurne i da je vaš! Naravno, ako ga i dalje budete htjele…

 

Danas objavljeno

Kortni Kardasijan u vezi je s bubnjarom slavnog benda

D

Nicholas Cage u novom Netflixovom dokumentarcu vodi nas kroz istoriju psovki

D

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

D

Ostavite komentar