Muškarac odbija da prisustvuje porođaju: "Odvratno je" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Muškarac odbija da prisustvuje porođaju: “Odvratno je”

Svaka žena tokom porođaja treba da ima podršku i ohrabrenje, pa zato nije čudno što možda želi u porođajnoj sali prisustvo svog partnera.

Jedna buduća mama našla se u strahu i neverici nakon što je njen suprug izjavio da ne želi da prisustvuje porođaju, jer mu je sam proces “odvratan”.

Mama je za časopis “Slate” objasnila da je trudna sa svojim prvim detetom tek nekoliko nedelja, a porođaj je već problem u njenom braku.

“Znam da mogu sama da se pripremim i planiram, ali želim da moj suprug bude uz mene. Bio mi je uteha i podrška u trudnoći, ali se sada plaši da bude u sali”, napisala je.

Objašnjava da nje suprug dolazi iz sredine u kojoj muškarci obično čekaju radosnu vest u čekaonici, pa i on sada brine hoće li u porođajnoj sali ostati paralizovan od straha ili da će čak možda reći nešto pogrešno.

“Rekao mi je da mu je pomisao da svedoči tome svemu odvratna. Upotrebio je malo blažu reč, ali jasno je što je hteo da kaže”, dodala je žena i potražila savet kolumnistkinje Prudens. “Recite mu da uradi šta god želi. Ali ako već sada pokazuje slabost, to bi mogao biti još veći problem kad stigne beba. Okupite prijatelje i porodicu, recite im da vaš partner nije siguran hoće li moći da pomogne i potražite njihovu podršku, ako smatrate da bi bili tu za vas”, samo su neki od komentara na njeno pitanje

Danas objavljeno

Dvejn Džonson „pazario“ sve čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Zeljka

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Ostavite komentar