Muškarac napao dvije djevojke u Banjaluci, policija istražuje slučaj - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Muškarac napao dvije djevojke u Banjaluci, policija istražuje slučaj

Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banjaluka rade na identifikovanju muškarca koji je verbalno i fizički napao dvije ženske osobe u Banjaluci, rečeno je u ovoj upravi. Iz policije su naveli da se napad desio 30. juna oko 00.45 časova kada su dvije ženske osobe sjedile na klupi pored…

Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banjaluka rade na identifikovanju muškarca koji je verbalno i fizički napao dvije ženske osobe u Banjaluci, rečeno je u ovoj upravi.

Iz policije su naveli da se napad desio 30. juna oko 00.45 časova kada su dvije ženske osobe sjedile na klupi pored rijeke u Ulici Majke Jugovića.

“Oštećene su upućene da se jave u Službu hitne medicinske pomoći u Banjaluci, a u policiji su se izjasnile da ne žele krivično gonjenje”, rečeno je Srni u policiji.

Na društevnim mrežama danas je objavljeno da se napad desio u petak, 5. jula i da je jedna od žena Dajana Dangubić, pripadnik Oružanih snaga BiH.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o ženama čiji su inicijali D.D. i M.K. i da nijedna od njih u trenutku napada nije bila na dužnosti niti u uniformama Oružanih snaga BiH.

AGENCIJE

Danas objavljeno

Hrvatska: Preminulo 21 lice, 1.741 zaraženo

M.

U školama Srpske 12 odjeljenja u izolaciji

M.

“To je više nego za žaljenje”

M.

1 Komentar

Matej 7 Jula, 2019 at 1:49 pm

Čudno kako se desilo u Banjaluci, gradu punom ljubavi, poštovanja, tolerancije, vladavine zakona, u gradu gdje su pripadnici MUP-a uvijek na pravom mejstu i u pravo vrijeme: Čudno kako se to desilo na području na kojem se gotovo svake noći, u sitne sate, čuju razni zvukovii koji više priliče džungli nego civilizovanom gradu. Čudno kako se to desilo u blizini objekata kojima nije mjesto u urbanom području i koji rade u vrijeme kada bi se po zakonu trebai poštovati dnevni red i mir.
Zaista je teško objasniti kako se to moglo desiti u gradu u kome nema neriješenih slučajeva krivičnih djela i ako objasniti da se to desilo u gradu u kome se stopa kriminaliteta radpidno smanjuje već godinama i sada iznosi -178 %.

Odgovori

Ostavite komentar