Muškarac iz Bijeljine poginuo dok je sanirao štetu na krovu - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Muškarac iz Bijeljine poginuo dok je sanirao štetu na krovu

Šezdesetsedmogodišnji muškarac iz Gornje Čađavice nastradao je juče u selu kada je pokušavao da sanira štetu koju mu je prouzrokovalo nevrijeme On je, kako piše InfoBijeljina, pao sa krova svoje sušare, a slučaj je prijavljen oko 18.35 č Policijskoj upravi Bijeljina. Ljekari su izlaskom na mjesto događaja konstatovali smrt.Iz bijeljinske…

Šezdesetsedmogodišnji muškarac iz Gornje Čađavice nastradao je juče u selu kada je pokušavao da sanira štetu koju mu je prouzrokovalo nevrijeme

On je, kako piše InfoBijeljina, pao sa krova svoje sušare, a slučaj je prijavljen oko 18.35 č Policijskoj upravi Bijeljina.

Ljekari su izlaskom na mjesto događaja konstatovali smrt.Iz bijeljinske Hitne pomoći su potvrdili da se juče više osoba javilo sa povredama nastalim saniranjem posljedica nevremena.

Podsjećanja radi, u Bijeljini je juče popodne padala jaka kiša praćena olujnim vjetrom, koji je počupao više desetina stabala, a ogromna šteta načinjena je na brojnim imanjima semberskih poljoprivrednika.

– Bilo je nezapamćeno nevrijeme, prvo je oko 16 časova padao grad praćen jakim vjetrom, da bi oko 18 časova protutnjalo jako nevrijeme koje je nosilo sve pred sobom – rekao je jedan od mještana Broca.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Danas je Međunarodni dan sjećanja na žrtve Holokausta

M.

Uvode sankcije Putinu?

M.

Erdogan danas pozvao Putina u posjetu Turskoj

M.

Ostavite komentar