4. Marta 2019.

Murinjo: Promjene u Junajtedu privremene, neće potrajati

Big Portal

Portugalac, kojem je 18. decembra 2018. uručen otkaz posle poraza od Liverpula, smatra da revitalizacija Junajteda nije dugoročna i ne veruje da će Solskjer imati dobar rezultat na duže staze.

Murinjo je dao konkretan primer uporedivši situaciju u Fulamu i onu u Junajtedu.

Da li je Fulam mogao da pronađe boljeg menadžera od Klaudija Ranijerija? Nikako. Može li da se njegovo iskustvo uporedi da iskustvom naslednika Skota Parkera? Nikako. Međutim, ponekad u fudbalu, a takav je primer i u mom bivšem klubu, dogode se momentalne promene. Lično ne verujem previše u te promene i njihovu dugoročnost. One su momentalne i nekad daju pozitivne rezultate“, poručio je Murinjo.

On je na neki način priznao i da je bilo određenih problema sa igračima, dok je bio u Junajtedu, posebno u slučaju Pola Pogbe.

Ako mi kažete da je u prošlosti bilo nekih problema, o tome ne bih da pričam iz očiglednih razloga. Ne mogu da poreknem da su neki faktori imali uticaja da taj poslednji period ne bude dobar. Nemoguće je osvajati trofeje bez dobrih odnosa sa igračima. Ono što je potrebno je da ponekad ubrzate proces, da postanete klupski čovek, a da bi to postali morate da zaboravite sebe. Uvek sam to pomalo radio, ponekad za dobro kluba i grupe. Stavljam sebe u poziciju koju, kada se gleda sa strane, nije najbolja, ali ne žalim jer sam uvek sve davao od sebe za klub“, rekao je Murinjo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare