25. Decembra 2019.

MUP Srbije traga za silovateljem: Slučaj povezan s nestankom Monike?

Big Portal

On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca, navedeno je u saopštenju MUP-a proslijeđenom medijima.

Iako se u saopštenju policije ne navodi o kojoj otmici je riječ, mediji su naveli da je slučaj muškarca kog traži MUP povezan s nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović, kojoj se gubi svaki trag prije šest dana.

Jovanović je posljednji put bio uhapšen pod sumnjom da je preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba. Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isječenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

On se teretio za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maljoletnom licu, kao i više krivičnih djela proganjanje. Nakoliko mjeseci je proveo u pritvoru, nakon kog je pušten na slobodu.

Jovanović je prije tog hapšenja, ali i izlaska na slbodu, iz zatvora izašao u januaru, a u kom je bio jer je služio kaznu zbog silovanja. Bio je osuđen na 12 godina zatvora jer je jednu 12-godišnju djevojčicu ošišao i silovao.

Mediji već danima spekulišu da je “Malčanski berberin” nestao otprilike kada i Monika Karimanović iz Brzog Broda kraj Niša. Ona je rano ujutru krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag.

U potragu za njom uključena je i Žandarmerija, kao i mještani koji su se samoorganizovali i pokušavaju da pronađu dvanaestogodišnju djevojčicu, piše B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare