1. Aprila 2021.

Mulliner Bentley Bentayga Hybrid

Big Portal

Kako se navodi u vesti, postoji stotine različitih kombinacija koje se mogu napraviti pomoću široke ponude dostupnih boja i materijala. Kupci mogu da izaberu boju kože po narudžbini, personalizovane šavove, umetke na vratima…

Mulliner Bentley Bentayga Hybrid

Počevši od spoljašnjosti, tretman Mulliner može da se dobije u 26 dodatnih boja, koje su dostupne uz standardnu paletu nijansi luksuznog SUV-a i primenjuju se ručnim prskanjem, upotpunjenim najnovijom robotskom tehnologijom.

Unutrašnjost je mesto u kome kupci provode najviše vremena gledajući materijale i kombinacije boja, a Mulliner tu ima široku paletu od 27 boja. Divizija će ponuditi kombinacije sa do tri različite boje za, kako se navodi, “smeo i upečatljiv izgled”. Pored toga, kupci mogu stvoriti potpuno prilagođenu kombinaciju boja za unutrašnjost na osnovu svojih želja.

Sem toga, Bentley nudi različite opcije furnira za unutrašnjost. Ponuda je široka i uključuje više od 100 različitih opcija, od tradicionalnih unakrsnih traka od drveta do obojenih furnira.

Inače, na ovim promotivnim slikama je unikatni Mulliner Bentley Bentayga Hybrid pripremljen za izlaganje na ovogodišnjem sajmu u Šangaju. Automobil je u Viridian zelenoj boji (po uzoru na boju sa EXP 10 Speed 6 concepta), sa 22-inčnim Mulliner točkovima (sa Viridian akcentima), Cumbrian Green kožnim enterijeorm i kontrastnim šavovima.

Mulliner Bentley Bentayga Hybrid

Plug-in hybrid pogon podrazumeva kombinaciju 3,0 litarskog twin turbo V6 benzinca i elektromotora, sa kombinovanih 449KS i 700 Nm obrtnog momenta. Baterije su od 17.3 kWh, a moguća je i vožnja samo u elektro modu kada može da se pređe 50 km. 

Mulliner Bentley Bentayga Hybrid

Ovde i podatak da ukupna autonomija iznosi 863 km.

Fabrika navodi da ubrzanje do 100 km/h traje 5,5 sekundi, dok je najveća brzina 254 km/h.

Što se potrošnje goriva tiče, ona po fabričkim podacima iznosi 3,3 l/100 km, a emisija CO2 je 78 grama po km.

Autoblog.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare