Muke unuka kraljice Elizabete – kako oženiti udatu ženu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Muke unuka kraljice Elizabete – kako oženiti udatu ženu

U Velikoj Britaniji na pomolu je novo kraljevsko venčanje. Kraljica Elizabeta odobrila je vezu svog unuka Pitera Filipsa, koji je baki predstavio svoju novu izabranicu, Lindzi Volas. Ali, nevolja je u tome što je Lindzi već u braku, a njen formalni razvod još nije okončan.

Piter Filips, četrdesetčetvorogodišnji najstariji sin princeze Ane, iza sebe već ima brak sa Kanađankom Otum iz kog ima dve ćerke. 

Ovaj brak okončao je prošle godine, ali se sa bivšom ženom dogovorio da se geografski ne razdvajaju previše zbog dece, tako da ona i dalje živi na imanju princeze Ane, Getkomb Park u centralnoj Engleskoj, u blizini Pitera i njegove sestre Zare Tindal.

Kako će ta zajednica da funkcioniše na okupu kada joj se pridruži i četrdesetogodišnja Lindzi, inače Piterova dugogodišnja prijateljica, sa svojim dvema ćerkama, konzervativniji pratioci prilika u Londonu vrlo su skeptični. 

Pogotovo što njen prethodni brak još nije formalno okončan na sudu.

Međutim, kraljica je rekla svoje, nova žena bez aristokratskog porekla ući će u porodicu, a Piter se sa Lindzi kao svojom zvaničnom partnerkom već pojavljivao na svim važnim događajima, uključujući i proslavu kraljičinog platinastog jubileja.

Zanimljivo je da je Piter oduvek važio za problematičnog člana kraljevske porodice, jer je uvek radio nešto što nije dozvoljeno. 

Tako je na svom venčanju 2008. godine naljutio baku, jer je dozvolio jednom britanskom časopisu da ekskluzivno objavi fotografije sa venčanja. Naravno, ne džabe. Za to je dobio čak 500 hiljada funti.

Potrebu da lako unovči svoje kraljevsko poreklo ispoljio je i početkom 2020, kada je za kinesko tržište snimio reklamu za mleko, predstavljajući se kao član kraljevske porodice, što Elizabeta takođe nije blagonaklono prihvatila.

Ali, ni to nije bilo sve. U martu 2021, tokom potpunog lokdauna, 18. naslednik britanskog prestola ponovo je izazvao kritike javnosti, jer se, ne obazirući se na restriktivne mere, vozikao po Škotskoj da poseti svoju novu devojku.

Danas objavljeno

Dvogodišnjakinja u Turskoj ugrizla zmiju

Vanja A

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

Ostavite komentar