9. Decembra 2022.

Muharem Serbezovski završio na operaciji

Big Portal

Pevač je došao iz Nemačke samo kako bi prisustvovao snimanju prazničnog programa. Čomor ga je ugostio u studiju, a samo nekoliko minuta pred nastup, dogodila se nezgoda

Muharem Serbezovski imao je nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa, kada je pao i povredio kuk. Voditelj emisije Goran Čomor i ekipa su odmah pozvali Hitnu pomoć, a pevač je danas operisan, saznaje “Telegraf”.

Čuveni pevač doputovao je u Beograd iz Nemačke samo kako bi prisustvovao snimanju prazničnog programa. Čomor ga je ugostio u studiju, a samo nekoliko minuta pred nastup, dogodila se nezgoda.

– Znate kako je u studiju, jaka svetla, gužva. On je čovek pao sa visine od 20 centimetara, sreća nije bilo previsoko. Povredio je kuk… Mi smo mu odmah pritrčali u pomoć, da vidimo šta se dešava i kako je – počeo je Goran za “Telegraf” i dodao:

– Rekao nam je da se dobro oseća, ali mi smo za svaki slučaj pozvali Hitnu pomoć. Kada su stigli lekari, pomislili su da nije neko naprsnuće, pa su ga odveli u bolnicu. Tamo je primio injekciju, snimili su ga. Mislili su da nije strašno – otkriva Čomor.

Ipak, na kraju se Muharemu stanje ipak zakomplikovalo, te je na kraju morao da ide na operaciju kuka.

– Danas je ipak imao operaciju kuka. Mislim da je upravo izašao iz operacione sale, jer vidim propušteni poziv. Rekao je da će me zvati kad se završi operacija – kaže Goran.

https://www.instagram.com/p/Cl5yn0UIpw6/

On dodaje i da je Muharemu jako zahvalan, jer se nakon što je završio preglede tog dana kada se povredio, vratio u studio.

– Ja moram da kažem da je taj čovek jedan veliki profesionalac, jer se na kraju svega toga vratio i otpevao pesmu bez ijedne greške. Veliki respekt za njega. Da se meni to dogodilo, ne znam da li bih mogao da uradim isto – kaže Goran.

Telegraf.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare