29. Decembra 2022.

MSI Titan GT77 je prvi laptop sa 4K/144Hz Mini LED ekranom

Big Portal

Brzi ekran

Iako bolje specifikacije lako možemo pronaći u sferi desktop monitora, ovo će biti prvi laptop ikada prikazan sa Mini LED tehnologijom osvetljenja, 4K rezolucijom i osveženjem od vrlo pristojnih 144 Hz. Za proizvodnju ovakvog Mini LED panela zaslužna je kompanija AU Optronics. Ekran će deliti oštrinu slike sa svojim prethodnikom, što na ekranu dijagonale od 17,3” zasigurno neće predstavljati problem. Osveženje ekrana povećano sa 120 Hz, ekran će biti svetliji sa dodatnim smanjenjem halo efekta, i sa 100% pokrivenošću DCI-P3 spektra očekujemo da će boje zasigurno biti verno prikazane.

gt77202212192.jpg

Intel HX CPU

Novi Intel Core i9 procesor  13. generacije kodnog naziva Raptor Lake se očekuje, sa svoja 24 jezgra, dok se za grafiku brine Nvidia, sudeći po glasinama GeForce RTX 40 mobile GPU, potencijalno čak i RTX 4090, grafiko koja ima snagu da zbriše ljude sa lica Zemlje.

Premijera na CES2023 sajmu

Ukoliko na ovom polju u narodnoj godini sve ostane isto, pa laptop nasledi cenu prethodnika ovaj model će ostati rezervisan za one sa dubljim džepom. Kada se na sve to dodaju i dešavanja na međunarodnoj IT sceni, kao i generalni porast cena na globalnom nivou, cena će definitivno biti ključni faktor, bez obzir na to koje sve nove tehnologije je MSI implementirao.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare