MSI predstavio MEG X570 GODLIKE matičnu ploču - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

MSI predstavio MEG X570 GODLIKE matičnu ploču

Sa objavom AMD-ove X570 platforme, MSI želi da kreira još jednu GODLIKE liniju matičnih ploča za svoje fanove, a koja će ponuditi funkcije koje do sada još nisu bile dostupne.

Na ovoj ploči, MSI će korisnicima omogućiti pristup za četiri PCIe 4.0 16x slota, tri PCIe 4.0 Lightning M.2 Gan 3 slota i dva add-on uređaja, koji će matičnoj ploči dati još impresivniji set karakteristika. MSI MEG X570 GODLIKE ploča ima PCIe M.2 Xpander-Z dual M.2 karticu, kao i 10B Super LAN adapter što korisnicima omogućava da dodaju dva dodatna M.2 SSD-a i podršku za 10Gb Ethernet.

X570 GODLIKE koristi 14+4+1 fazni VRM, koji je dizajniran za AMD Ryzen 9 3900X procesor, čak i ukoliko je značajno overklokovan. Ploča ima i dinamički OLED dashboard, koji se može koristiti za debagovanje matične ploče, praćenje temperature sistema i prikaz korisnih podataka. Poput drugih X570 modela, X570 GODLIKE čipset ima aktivno hlađenje.

Trenutno nije poznata cena MSI MEG X570 GODLIKE matične ploče, a verovatno će biti objavljenja u periodu kada se bude pojavila AMD Ryzen 3000 serija procesora, koja je najavljena za 7. jul.

Izvor: Overclock3d

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar