MSI nagoveštava MEG X570 Ace matičnu ploču za Zen 2 - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

MSI nagoveštava MEG X570 Ace matičnu ploču za Zen 2

Computex 2019 se približava, a proizvođači matičnih ploča su već spremni da predstave svoje AM4 modela zasnovane AMD X570 čipsetu, koji će biti objavljen uz treću generaciju Ryzen “Matisse” pocesora. Ovi procesori koriste 7nm “Zen 2” arhitekturu.

MSI je objavio tizer animaciju svoje premijum matične ploče, koja je zasnovana na AMD X570 čipsetu, pod nazivom MEG X570 Ace. MEG, ili MSI Extreme Gaming, je kompanijina vrhunska serija matičnih ploča iz klijentskog segmenta, pozicionirana iznad MPG (MSI Performance Gaming) i MAG (MSI Arsenal Gaming). U okviru MEG, MSI ima tri poznata podbrenda: GODLIKE, Creation i Ace. MEG Ace brend je najjeftiniji i dizajniran da ponudi najveći broj premijum funkcija po niskoj ceni.

S obzirom na to da kompanija nagoveštava MEG Ace proizvod, moguće je da testira okruženje za “Zen 2”, a verovatno je već započet rad i na GODLIKE proizvodu.

Oznaka “5 6 7”, koja se preklapa sa “3000” ukazuje na tri specifične stvari: izraženi broj šest sugeriše 802.11ax (Wi-Fi 6) kontroler, dok 5 i 7 mogu da ukazuju na X570 čipset. Na kraju, “3000” jasno ukazuje na Ryzen 3000 seriju.

Izvor: TechPowerUp

Danas objavljeno

Zaboravite na privatnost – kamere novih telefona će vas stalno snimati

Vanja A

Predstavljen Snapdragon G3x Gen 1 čipset za ručne konzole, Razer pomaže u kreiranju kompleta za programere

Vanja A

Microsoft testira nekoliko načina za poboljšanje Start menija u operativnom sistemu Windows 11

Vanja A

Ostavite komentar