Mrak u 13 ulica i četiri naselja - BIGportal.ba
Banja Luka

Mrak u 13 ulica i četiri naselja

Zbog radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Alekse Dundića, Branka Popovića od broja 6 do 60, Ilije Garašanina broj 6, Ivana Kosančića, Knjaza Miloša broj 126, Milana Mirića i Miloša Popovića Đurina, naveli su u “Elektrokrajini”. “U istom periodu bez struje…

Zbog radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Alekse Dundića, Branka Popovića od broja 6 do 60, Ilije Garašanina broj 6, Ivana Kosančića, Knjaza Miloša broj 126, Milana Mirića i Miloša Popovića Đurina, naveli su u “Elektrokrajini”.

“U istom periodu bez struje će biti i dijelovi ulica Milutina Bojića, Monahinje Jefimije, Vasilija Ostroškog, Vojvode Prijezde, Zmaj Ognjenog Vuka”, rekli su u “Elektrokrajini”.

U mraku će od 8.30 do 14 časova biti dijelovi naselja Desna Novoselija i Topići, dok će u periodu od devet do 11 časova bez struje ostati i dijelovi naselja Lazarevo.

“U periodu od devet do 14 časova bez električne energije će biti dijelovi Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića, dok će od 12 do 14 časova bez struje biti i dijelovi naselja Vranješi”, kazali su u “Elektrokrajini”.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za srijedu, 27.01.2021. godine

D

Kada će BUDŽET GRADA Banjaluka doći na red: Odbornici odlučuju o finansijama tek kada se ispune dva uslova

M.

Bejbi bum u banjalučkom porodilištu

M.

Ostavite komentar