Mračne tajne Billa Gatesa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mračne tajne Billa Gatesa

Bill Gates, pokretač Microsofta i jedan od najpoznatijih svjetskih filantropa, već je više od sedam dana u središtu javnosti i to sve otkako je obznanio da se nakon 27 godina braka razvodi od supruge Melinde.

Nakon što smo puno radili na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo svoj brak. U posljednjih 27 godina, podigli smo dvoje sjajne djece i stvorili fondaciju koja se širom svijeta trudi ljudima osigurati zdrav i uspješan život. Nastavljamo vjerovati u našu misiju i nastavit ćemo zajednički rad u fondaciji, ali više ne vjerujemo u zajednički život. U ovoj fazi života, kao par ne možemo nastaviti. Molimo da vas da poštujete privatnost nas i naše porodice – napisao je na Twitteru, a od tada do danas u medije je isplivalo nekoliko zanimljivosti iz njegova života za koje mu neće biti drago da ih cijeli svijet zna.

Navodno je Bill Gates održavao zabave sa striptizetama u vrijeme kada nije bio oženjen, tvrdi njegov biograf James Wallace koji se pita se hoće li se milijarder vratiti organizaciji starih zabava, sada kada je njegov brak gotov. U intervjuu za DailyMail, 74-godišnji novianr Wallace rekao je da Gates u svojim mlađim danima nije bio povučen, ni miran muškarac.

Tada bi s prijateljima često organizirao poprilično divlje zabave, gdje bi izlazili po striptizete u Seattle i odvodili ih u Billov dom.Tada je doista imao zabavan život – izjavio je Wallace.

Gates je često posjećivao jedan od golišavih noćnih klubova u Seattlu gdje bi unajmio plesačice i striptizete da dođu kod njega doma i gole plivaju s prijateljima u njegovom zatvorenom bazenu.

-Njegovo ženskarenje bilo je dobro poznato, iako nitko o tome nije pisao, jer su Gates i Microsoft bili toliko uspješni da su o njima pisale novine poput New York Timesa. Nitko se nije želio baviti njegovim privatnim životom – rekao je.

Gatesov dugogodišnji prijatelj i bivši izvršni direktor Microsofta ,Vern Raburn potkrijepio je ove tvrdnje te je u intervjuu za DailyMail tkrio kako su Gatesovi goli tulumi trajali i tokom njegove veze s Melindom. Raburn je priznao da je Gates volio tulumariti sa striptizetama i da nije bio vjeran, sada već skoro bivšoj supruzi, kad su tek počeli izlaziti.

Izvor: Story.hr

Azra.

Danas objavljeno

Škola u Srbiji zabranila kratke hlače, učenik se pojavio u maminoj haljini

Vanja A

Dr.Dre plovi Jadranom na jahti čiji je sedmični najam milion KM

Vanja A

Uvijek pale: Pet rečenica koje žene žele čuti tokom seksa

Vanja A

Ostavite komentar