Mračna strana Megzita: Princ Hari posećuje psihijatra - a razlog je tužan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mračna strana Megzita: Princ Hari posećuje psihijatra – a razlog je tužan

Otkako su on i njegova izabranica Megan Markl objavili odluku da napuštaju kraljevsku porodicu postali su glavna tema svih svetskih medija. Međutim, sada je otkrivena i tamna strana Megzita.

Megan i Hari su rešili da se povuku sa svih kraljevskih dužnosti i odreknu novca koji su dobijali u zamenu od poreznih obveznika.

Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, strani mediji pišu da je za sve kriva Megan i da je princ zbog nje doživeo nervni slom.

“Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Megan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je ‘pukao’, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika.” otkrio je nepoznat izvor.

“Megan je njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti mnogo srećniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije”, dodao je izvor za kraj.

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Jutjuber optužen da je namjerno srušio avion zbog pregleda

Vanja A

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Vanja A

Šta se dešava sa tijelom ako se pretjerano znojite i u zimskim danima

Vanja A

Ostavite komentar