27. Septembra 2021.

Možete li da pogodite ko su poznate majke ovih pet manekenki?

Big Portal

Na svetskim nedeljama mode uoči jeseni, prošetalo je nekoliko manekenki koje su iz publike bodrile njihove slavne majke. Ćerke poznatih modela, glumica i pevačica hrabro su krenule po svojih pet minuta slave.

Osamnaestogodišnja Lila Rouz, ćerka supermodela Kejt Mos (45) krenula je majčinim stopama i prošetala pistom londonske nedelje mode u kreacijama Ričarda Kvina. Sličnost majke i ćerke mnogima je upala u oči.

https://www.instagram.com/p/CT7gZ5rNUhi/?utm_source=ig_web_copy_link

Ćerka Sindi Kraford (55) Kaja Gerber (20) već ima mnogo iskustva u manekenstvu. Nosi modele na revijama najpoznatijih dizajnera svake sezone, a često se pojavljuje i u njihovim kampanjama.

https://www.instagram.com/p/CRzVX2IjwMX/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7a257c41-d5db-40f0-8a5f-3210508d6221

Sistini Staloun (23), ćerki manekenke Dženifer Flovin (53) i glumca Silvestera Stalonea (75), modna pista takođe nije nepoznanica.

Nosila je revije poznatih modnih kuća poput Chanela i Dolce & Gabanne, a mnogi ističu da jako liči na majku.

https://www.instagram.com/p/CULbdiyPzHt/?utm_source=ig_web_copy_link

Za Ajerland Boldvin (25) mnogi kažu da je kopija mame Kim Besindžer (67). Plavokosa Ajerland nosila je modele na njujorškoj nedelji mode, nakon kojeg je prozvala hejtere koji su rekli da je za to “predebela”.

U manekenske vode je ušla i Madonina ćerka Lurds Leon (24). Nakon što je nedavno postala zaštitno lice Rijaninog modnog brenda, Lurdss je pre par dana prošetala milanskom modnom pistom u novoj Versaće kolekciji.

https://www.instagram.com/p/CUOLfAEFJav/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare