Možete li da pogodite ko su poznate majke ovih pet manekenki? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Možete li da pogodite ko su poznate majke ovih pet manekenki?

Ćerke slavnih glumica, pevačica i manekenki krenule su po svojih pet minuta slave i prošetale pistama najvećih svetskih nedelja mode.

Na svetskim nedeljama mode uoči jeseni, prošetalo je nekoliko manekenki koje su iz publike bodrile njihove slavne majke. Ćerke poznatih modela, glumica i pevačica hrabro su krenule po svojih pet minuta slave.

Osamnaestogodišnja Lila Rouz, ćerka supermodela Kejt Mos (45) krenula je majčinim stopama i prošetala pistom londonske nedelje mode u kreacijama Ričarda Kvina. Sličnost majke i ćerke mnogima je upala u oči.

Ćerka Sindi Kraford (55) Kaja Gerber (20) već ima mnogo iskustva u manekenstvu. Nosi modele na revijama najpoznatijih dizajnera svake sezone, a često se pojavljuje i u njihovim kampanjama.

Sistini Staloun (23), ćerki manekenke Dženifer Flovin (53) i glumca Silvestera Stalonea (75), modna pista takođe nije nepoznanica.

Nosila je revije poznatih modnih kuća poput Chanela i Dolce & Gabanne, a mnogi ističu da jako liči na majku.

Za Ajerland Boldvin (25) mnogi kažu da je kopija mame Kim Besindžer (67). Plavokosa Ajerland nosila je modele na njujorškoj nedelji mode, nakon kojeg je prozvala hejtere koji su rekli da je za to “predebela”.

U manekenske vode je ušla i Madonina ćerka Lurds Leon (24). Nakon što je nedavno postala zaštitno lice Rijaninog modnog brenda, Lurdss je pre par dana prošetala milanskom modnom pistom u novoj Versaće kolekciji.

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar