Može li i koliko Demarkus Kazins da pomogne Klipersima? - BIGportal.ba
Košarka Sport

Može li i koliko Demarkus Kazins da pomogne Klipersima?

Centar Demarkus Kazins debitovao je za Los Anđeles Kliperse u pobedi nad Portlandom (133:116) i upisao je 7 poena (3-4 iz igre, 1-4 penali), 4 skoka i 2 asistencije za osam minuta na parketu.

Pošto je zbog povrede propustio celu prošlu sezonu, Kazins se vratio i odigrao 25 utakmica za Hjuston Rokitse, pre nego što je dobio otkaz. Sada je s Klipersima potpisao desetodnevni ugovor, a videćemo hoće li se izboriti za nešto više.

„Uložio sam ogromnu količinu rada kako bih došao u ovu situaciju. Osećam se odlično, telo mi je u pravom stanju. U tom smislu, verovatno sam u najboljoj formi u karijeri. Sledeći korak mi je da sklopim sve kockice na terenu, da pokažem da sam zdrav i da mogu da igram najvišem nivou“, rekao je Kazins i dodao:

„Razumem situaciju u kojoj sam. Koja god prilika da mi se ukaže, planiram da je u potpunosti iskoristim i da kontrolišem ono što ja mogu da kontrolišem“.

Kazins udario po Hardenu: Nepoštovanje, nepristojnost... - Sportklub

Ivica Zubac startni je centar Klipersa, a Serž Ibaka je zbog povrede propustio već 12 utakmica.

„Kazins je bio dobar. Malo mu je teško jer ne poznaje još naše akcije, pa smo ofanzivno bili limitirani, ali on je problem za protivnike. Krupan je, može da napadne s niskog posta, da pogodi za tri poena, da dodaje… Sada je stvar u tome da ga uklopimo, ali on je veliki talenat, to već znamo“, kaže trener Klipersa Tajron Lu.

SK.

Danas objavljeno

Zvezda ne planira da stane, pao je Virtus za 4. uzastopnu pobjedu u Evroligi: Dobrić odigrao partiju sezone!

Vanja A

Federer: Voleo bih da zaigram, ali koljeno nije spremno

Vanja A

UEFA pokrenula istragu protiv Juventusa

Vanja A

Ostavite komentar