Može li gejming telefon da preživi torturu? - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Može li gejming telefon da preživi torturu?

Gejming telefoni su popularni među korisnicima mobilnih uređaja, a kako se jedan od njih snašao na testu izdržljivosti pogledajte u pratećem videu.

YouTube kanal JerryRigEverything je ponovo aktivan, a ovoga puta Zak sa pomenutog kanala na svom nekonvencionalnom testu izdržljivosti ima jedan gejming telefon – Black Shark 5 Pro.

Prvo su se na testu našli magnetni “pop-up” tasteri, odnosno njihov strukturni integritet, a test otkriva i da li brzi punjač od 120W zaista puni telefon do vrha za svega 15 minuta.

Tu su i standardni testovi grebanja i paljenja ekrana. Displej se grebe na od šestog nivoa Mosove skale, uz dublje ureze od sedmog nivoa, što je standardan rezultat.

Krajnji test – savijanje telefona rukama – pokazao je da je Black Shark 5 Pro kvalitetno izrađen uređaj. Savijanje sa poleđine ukazuje na dobru fleksibilnost, a nisu zabeležena nikakva pucanja i loljenja.

Black Shark 5 Pro je solidno izrađen gejming telefon, a sada očekujemo da vidimo šta se nalazi u unutrašnjosti ovog uređaja.

Danas objavljeno

Samsung sa One UI 5.0 iskopirao iOS 16 zaključani ekran

Vanja A

Intel odgovara na Zen 4 izazov, 13. generacija Core procesora spremna

Vanja A

iOS 16 pravi ozbiljne probleme sa baterijom

Vanja A

Ostavite komentar