Motorolin roadmap otkriva kada dolazi sledeći Moto pametni sat - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Motorolin roadmap otkriva kada dolazi sledeći Moto pametni sat

Ranije ove godine, u februaru, videli smo procurele prezentacije investitora koje su otkrile mapu puta za uređaje sa brendom Motorola. Prema tim dokumentima, Motorola je trebalo da predstavi tri brendirana pametna sata, ali su rokovi pomereni, a novi Moto Watch 100 bi mogao biti najavljen ranije nego što smo mislili.

eBuyNow, kanadska kompanija, prvi put je objavila Moto 360 (treća generacija) marke Motorola još 2020. godine pod ugovorom o licenciranju koji je potpisan sa Motorolom. Nedavno je kompanija takođe potpisala jednogodišnje produženje, što znači da kompanija može da proizvodi nove proizvode do decembra 2025.

Prema saopštenju investitora, kako prenosi 9to5Google, potpuno novi ‘Moto Watch 100‘ će biti najnoviji dodatak koji će nositi ime i logo brenda, i biće “dizajniran za početni nivo cene” sa “premium osećajem.” Novi Moto Watch 100 je „planiran za masovnu proizvodnju u novembru 2021.“

Druga prezentacija otkriva da se „Moto Watch 100“ takođe naziva „Moto G Smartwatch“, za koji je možda planirano da bude dostupan u junu. Pametni sat ima okrugli displej i ima dva ukupna dugmeta na desnoj strani. Nema drugih dugmadi, rotirajućih okvira ili krune koji bi olakšali pomeranje.

Trenutno nije jasno da li će pametni sat pokretati WearOS 3.0, ali je malo verovatno da će se isporučiti sa njim. Međutim, verovatno će se sat kvalifikovati da dobije novo ažuriranje OS-a, pod pretpostavkom da dolazi sa podržanim čipsetom. Još jedna regulatorna sertifikacija otkriva da će sat imati ocenu od 5 ATM (otpornost na vodu), GPS i senzor otkucaja srca i dolazi u aluminijumskoj šasiji. Moto Watch 100 će biti dostupan u opcijama Phantom Black i Steel Silver, a imaće Bluetooth 5.2 i bateriju od 355 mAh.

Roadmap takođe pominje Moto Watch 200 i Moto Watch 100S, koji su verovatno u razvoju u ovoj fazi, a trebalo bi da budu objavljeni negde u Q1 2022. kao proizvodi „srednjeg nivoa“. Gledajući sliku koja je procurela, Watch 200 mnogo liči na rebrendirani Apple Watch. Moto M360 je trebalo da bude objavljen u „2020-Q3 2021“, iako nismo čuli ništa o njemu, a 4. generacija nije otkrivena.

Danas objavljeno

Pojavile se slike Motorola Moto Edge X30 telefona, zvanični detalji o ekranu

Vanja A

Ovo su najpopularniji emodžiji 2021.

Vanja A

Microsoft Edge šalje čudne poruke kada pokušate da preuzmete Chrome

Vanja A

Ostavite komentar