Motorola odlaže Razr, razlog - prevelika tražnja - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Motorola odlaže Razr, razlog – prevelika tražnja

Za sve one koji su sa nestrpljenjem iščekivali da novi-stari model iz Motorole, sklopivi Razr, bude dostupan za naručivanje 26. decembra – stigle su loše vijesti. Kompanija je, naime, saopštila da će “malo” odložiti lansiranje ovog modela zbog, kako kažu, velike tražnje.

Ne zna se kada će tačno početi naručivanje, ali u Motoroli kažu da “ne predviđaju značajan pomak od planiranih vremenskih rokova”.

Kako prenosi Endgadget, čudno je da Motorola nije predvidela veliku potražnju za modelom Razr.

Možda su u kompaniji verovali da će visoka cena telefona od 1.500 dolara privući samo mali deo kupaca. Uostalom, telefon koristi pomalo zastareli Snapdragon 710 CPU, a kamere i kapacitet baterije nisu na nivou drugih premijum telefona na tržištu.

Ipak, očigledno su mnogi spremni da zanemare te nedostatke kako bi dobili ovaj elegantan, sklopivi telefon.

Kako navode u kompaniji Motorola, “od prve najave u novembru, novi Motorola Razr doživeo je veliku potražnju, koja je prerasla planove snabdevanja. Motorola je odlučila da prilagodi vreme za lansiranje modela Razr kako bi što bolje odgovorila na povećanu potražnju. Radimo na utvrđivanju odgovarajućeg rasporeda i ne očekujemo značajniji pomak od planiranih vremenskih rokova”.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Moskovski sud optužio osam REvil hakera za ransomvare napade širom SAD

Vanja A

DxOMark: kamera vivo X70 Pro nadmašuje iPhone 13

Vanja A

Telefon koji dominira u Kini je iPhone

V.R.

Ostavite komentar