Motorola Moto G Stylus 2021 na novim renderima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Motorola Moto G Stylus 2021 na novim renderima

Od strane dojavljivača @OnLeaks i @VoiceHQ stižu novi renderi i informacije o dolazećem Motorola Moto G Stylus 2021 telefonu. Sugeriše se da će uređaj pripadati srednjem segmentu i takmičiće se sa LG Stylus 7 Series.

Tokom novembra, dojavljivač Evan Blass je objavio neke ključne informacije o telefonu, a sada je veliki deo njih potvrđen. To uključuje veliki 6.8-inčni ekran, smešten u kućište veličine približno 169,6mm x 73,7mm x 8,8mm (debljina ide do 10,9mm sa ispupčenjem za kameru).

Renderi potvrđuju ravan displej Moto G Stylus 2021 telefona, sa jednim punch-hole otvorom za selfi kameru, smeštenim u gornjem levom uglu ekrana. Sugeriše se da prednja kamera ima 16MP senzor.

Na poleđini, telefon ima sistem sa četiri kamere, koji će činiti 48MP glavni senzor, 8MP ultraširoki, 5MP makro i 2MP senzor dubine.

Novi izvori sugerišu drugačiji položaj senzora otiska prsta. Evan Blass je ranije istakao da će ovaj senzor biti smešten sa strane okvira, dok novi detalji ukazuju na to da će se čitač naći na poleđini i da će biti ugrađen u Motorola logo.

Na kraju, kako i naziv uređaja sugeriše, Motorola Moto G Stylus 2021 siže uz pametnu olovku koja se smešta u dnu telefona, gde će se nalaziti i 3.5mm priključak.

Izvor: Benchmark/Voice

Danas objavljeno

Svi smo mi ponekad Snup: Vikao, psovao – pa napustio stream

Zeljka

Otkazana E3 konvencija, razmatra se digitalni format

Zeljka

AMBICIOZNI PLANOVI TVITERA: Šire se ali ne poštuju lokalne zakone

Zeljka

Ostavite komentar