Motorola Edge X30 stiže 9. decembra sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Motorola Edge X30 stiže 9. decembra sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom

Motorola je preko Weibo mreže posterom potvrdila da će Edge X30 biti najavljen na predstavljanju u Kini 9. decembra u 19:30 po lokalnom vremenu.

Tizer ne potvrđuje ništa više o novom Moto Edge uređaju.

Motorola telefon se već pominjao u poslednje vreme. 3C sertifikat sugeriše da će Motorola Edge X30 (XT2201-2) podržavati punjenje od 68,2W za svoju, pretpostavljenu, bateriju od 5.000 mAh. Još jedno curenje ukazuje na ravan 6,67-inčni AMOLED ekran od 144Hz sa podrškom za HDR10+. Postoji i nezvanična informacija o selfi kameri od 60MP u rupi u vrhu ekrana, centralno. Prikazana postavka trostruke kamere može se sastojati od glavne kamere od 50 MP, ultra široke od 50 MP i senzora dubine od 2 MP.

motoedgequalcomm.jpg

Pre samo nekoliko dana, generalni direktor kompanije Lenovo takođe je tizovao telefon, rekavši da ga imaju u ruci i tako napravio popriličan hajp među fanovima brenda. Postoje i neke glasine o Edge 30 Ultra i Edge X30, za koje još uvek nismo sigurni da li se odnose na isti uređaj. Takođe je verovatno da bi Motorola 9. decembra mogla da najavi dva modela sa novim Qualcommovim čipsetom.

Danas objavljeno

Izbrasali ste fotografiju na WhatsAppu? Evo kako da je vratite

Vanja A

Apple potvrđuje da na iPhone 13 seriji nema poništavanja pozadinske buke tokom telefonskih poziva

Vanja A

Ozbiljna greška u Safariju otkriva lične podatke korisnika iPhone-a, iPad-a i Mac-a

Vanja A

Ostavite komentar