Moto G12 telefon se pojavio na mreži, varijante cijene, skladišta i boja su navedene - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Moto G12 telefon se pojavio na mreži, varijante cijene, skladišta i boja su navedene

Motorola je ove godine lansirala nekoliko pametnih telefona G serije.

Kompanija je nedavno lansirala četiri nova uređaja, među kojima su Moto G31, Moto G41, Moto G51 i Moto G71. Još jedan pametni telefon koji bi uskoro mogao da se pojavi u okviru Motoroline budžetske serije pametnih telefona je Moto G12.

Prema nadimku, uređaj će biti ponuda početnog nivoa ove kompanije. Nema reči o zvaničnom datumu lansiranja. Međutim, očekuje se da će ovaj uređaj biti lansiran početkom sledeće godine. U međuvremenu, tipster Sudhanshu je ekskluzivno podelio detalje o cenama uređaja zajedno sa RAM memorijom, opcijama za skladištenje i boje na MySmartPrice.

Moto G12 će verovatno biti lansiran u jednoj varijanti od 4 GB RAM-a, koja će doći sa 64 GB interne memorije. Cena uređaja će verovatno biti između 160 i 180 evra. Sudhanshu nam takođe kaže da će jeftini pametni telefon kompanije Motorola doći u dve opcije boja – plavoj i crnoj.

Moto G12 telefon se pojavio na mreži, varijante cene, skladišta i boja su navedene

Malo je čudno da kompanija još uvek nije lansirala Moto G11, koji će biti naslednik Moto G10 predstavljenog ranije ove godine. Postoji mogućnost da G11 bude lansiran još ove godine, s obzirom da je Motorola nedavno osvežila liniju.

Benchmark.

Danas objavljeno

Telefon koji dominira u Kini je iPhone

V.R.

Apple naočare – da li mogu da poprave vid?

V.R.

Google Chrome 97 popušta zaštitu privatnosti da bi pomogao Microsoftu

V.R.

Ostavite komentar